Lijn & Wijn gaan op reis!

We zijn begonnen!

Joehoe allemaal!

We zijn er! En druk bezig met onze 'eerste' dag op reis!

De vlucht ging goed, we zijn eerst naar Londen gevlogen, echt recht over de stad, met al die lichtjes heel erg sprookjesachtig!! Big Ben, Milleniumwheel, the Tower Bridge, allemaal gezien. De vlucht daarna ging via Sao Paolo (regen!!) naar Buenos Aires onze eindbestemming en tevens begin!

We zijn na een mislukte tranfer, opgelicht door een taxichaffeur, bij het verkeerde gebouw van ons hostel wezen inchecken en ipv 1 week, hebben we al voor 2 weken betaald een halfjaar geleden. Hahaha, ging erg voorspoedig! Maar we zijn voor weinig opgelicht, na een goede deal, taxi was veel sneller dan de transfer en het goede gebouw gelukkig dichtbij,en we hebben nu alle tijd.. kortom niks aan de hand!

We hebben nog niet veel gezien van de stad, maar het is mooi weer, er hangt een goede sfeer, de mensen zijn erg aardig en onze kamer fijn! Prima start!

Morgen start onze cursus Spaans, dat kunnen we wel gebruiken hebben we alweer gemerkt! Het tijdsverschil met jullie is 5 uur, maar allemaal goed te doen. Morgen om 11 uur de eerste les, dan is het ' eigenlijk' 4 uur s'middags, lekker uitslapen dus!

Als we weer wat meer hebben meegemaakt dan schrijven we weer, maar dan weten jullie iig dat we veilig zijn aangekomen.

Bedankt voor de leuke avondjes voor ons vertrek! En het uitzwaaicommitee, heel erg cool! Inmiddels zijn de tranen gedroogd en zijn we klaar voor het avontuur.

Liefs lijn en wijn

Hans

Hey Marlijne en Wijnand.
Goed te horen dat jullie veilig zijn geland. Nu lekker Sao Paolo verkennen! Geniet van jullie reis.

Groetjes vanaf de 5e.

marie-josé

Hello! of, Ola!

Jullie gaan snel! Meteen alweer aan het werk! Heel veel plezier! en opgelicht op de eerste dag hoort er helemaal bij, anders is het geen echte wereldreis ;-)!
Geniet ervan!

Marie-José

simone

muy bien que han llegado ...goed dat jullie zijn aangekomen! we genieten mee van jullie verhalen!

Adios!

Diana

Heeeeeel veeel plezier! Ik ga jullie volgen..

Pieter y Elke

Ola Amigos,

¡Bueno tener noticias de usted! No esté a bien en la actualización de su sitio Web, que nos da la presión. Cuadros agradables del vuelo. Seque sus rasgones y sonría mucho, porque el sol brilla en Sudamérica. ¡Guárdenos actualizado!

Si usted es capaz de leer este en español su es ya un experto y puede parar el curso.

Besos grandes de Bangkok, Pieter y Elke

Marjan

Ola,
een goed begin is het halve werk.hahaha
Zet m op bij de spaanse les saampjes.

liselotte

lol lekker begin hoor!
In dublin ging het ook suuuperlekker, kon eerst het kasteel waar de conferentie was niet vinden (je zou toch denken dat zo'n ding wel opvalt, niet dus), was de adapter voor m'n bijna lege laptop vergeten (met m'n presentatie en filmpjes erop natuurlijk) en toen kon ik ook het hotel niet vinden (bleek dat ik er al een stuk of 26 keer langs was gelopen)... duszz, lekker weer allemaal
nu weer thuis, dat vinden de katjes ook weer heel gezellig
doe je best in de les en wel jullie huiswerk maken he!
hasta la pasta en dikke kus

Jacolien

Het is nu al een start om nooit te vergeten! Gelukkig komt alles weer op z'n pootjes terecht. Veel plezier en suerte con todo in Beunos Aires.

Recuerdos vanuit een onstuimig en regenachtig Holland!

Heinie

Wat leuk om jullie te kunnen volgen tijdens jullie reis! De kop is er nu af. als je goed spaans leert kun je de oplichters ook beter de baas!
Groeten.

Dorothee

Hiii guys!!! hahahaha, jullie zijn al lekker beet genomen leek ik! Welcome to the south! Maar ohoh wat ben ik nog jalours! geniet er van, en het volgende verhaal in het Spaans he! ;-))

xxxxxT

Paulien

Gaan jullie de extra week ook echt in kennis omzetten of kunnen jullie niet zo lang wachten op de pinguïns? Buenos Aires zal jullie zeker wel een extra week kunnen boeien!

Daan

Wen d'r maar an. Komend jaar worden jullie aan alle kanten genaaid, getild, geflest, opgelicht, bestolen, afgezet en bij de neus genomen. En ik kan je vertellen; je gaat het op een gegeven moment nog waarderen ook ;). Geniet en kom eens door met spannende fotos'!

Karin van der Hoek

Lieve Marlijne en Wijnand, wat een avontuur! Ik kreeg van Theo jullie website door. Ik ga jullie zeker volgen. Veel reisplezier samen en geniet ervan!
Tot volgend jaar dan.

Marc & Karolina

Nou, ik zie dat jullie echt begonnen zijn. Pas op dat jullie niet nog een keer worden opgelicht. Veel plezier daar en geniet ervan.
M&K